ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ε.Π.Ο.: Το σχέδιο για την νέα Γ΄ Εθνική!!!!!

Ε.Π.Ο.
Ο νέος Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ  Γιώργος Βούρβαχης επιβεβαίωσε το σχέδιο των αρμόδιων φορέων όπως αυτό είδε πριν από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας με την συνένωση Γ’ και Δ’ Εθνικής και την Β’ εθνική σε δυο ομίλους από τη νέα σεζόν, ωστόσο πρόσθεσε μερικά νέα στοιχεία.

Καταρχήν όπως τόνισε το πλάνο θα πάρει την τελική του μορφή τις επόμενες μέρες μετά από νέα συνάντηση που θα έχουν Πολιτεία, ΕΠΟ και ΕΠΑΕ οπότε και αναμένεται να κλειδώσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης. Ήδη όμως όπως ξεκαθάρισε οι φορείς έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και απλά θα πρέπει να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Μια από αυτές είναι η κατανομή των εισιτηρίων ανόδου ανά όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ο συνολικός αριθμός των ομάδων, που θα ανέλθουν από την τωρινή Γ’ εθνική στη νέα Β’ εθνική θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι 11, από τις οποίες όπως τόνισε ο κ. Βούρβαχης το πιο πιθανό είναι οι έξι από αυτές να προέρχονται  από τον Νότιο όμιλο με απ’ ευθείας άνοδο και οι υπόλοιπες πέντε από τον Βορρά. Και αυτό διότι, ο Νότιος όμιλος την φετινή σεζόν διαθέτει 13 ομάδες έναντι 12 του Bόρειου ομίλου.

Επίσης επεσήμανε ότι μετά την ενοποίηση Γ’ και Δ’ εθνικής, η νέα κατηγορία που θα λέγεται Γ’ εθνική (θα καταργηθεί ο όρος Δ’ εθνική ή Περιφερειακό), θα έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα. Το σημαντικότερο όμως που αφορά αυτή τη νέα κατηγορία και αφορά τα έξοδα μετακίνησης που θα είναι αρκετά αφού οι όμιλοι θα είναι διευρυμένοι  θα καλυφθούν από την Πολιτεία (ΓΓΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου