ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες των Ακαδημιών του Διγενή Λακκώματος!!!


     
  Μεγάλες νίκες πέτυχαν σήμερα Σάββατο 20 Οκτ.2012 οι ομάδες των Ακαδημιών του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ μετά απο σπουδαίες εμφανίσεις!!!!
         Συγκεκριμένα η ομάδα των ΝΕΩΝ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και προπονεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κέρδισε  εκτός εδρας τον ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΦΛΟΓΗΤΩΝ  με σκόρ (1-7) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής με σκόρερς τους:  Φόρα Βαλάντη (2), Μπράτζο Φώτη(1), Ορτουλίδη Τάσο(1), Ευθυμιάδη Μίμη (Σπαθαρίκος) (1), Πολυχρονίδη Χρίστο (1). Επόμενος αντίπαλος της ομάδας ΝΕΩΝ για την 5η αγων. θα είναι ο ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 ωρα:11:00 στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".
        Η ομάδα  JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κέρδισε στα γήπεδα "ΤΖΙΩΛΑ" την ομάδα της  Α. Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ με σκόρ (6-4) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Τα γκόλ για την ομάδα του  ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  πέτυχαν οι: Κόροβος Δημήτρης (2), Χόμπουρλος Δημήτρης (2), Φοιτάς Νίκος (1) και Κουρατζίνος Γιώργος(1). Επόμενος αντίπαλος της ομάδας JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ  για την 3η αγων. θα είναι ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 και ωρα: 11:00 στα γήπεδα του "ΤΖΙΩΛΑ".

1 σχόλιο: