ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Για... ματωμένα δίχτυα, δεν έχει δίωξη???

http://olapaok.gr/podosfairo/Eisitiria/article1109882.ece/BINARY/original/claus_lakkoma.jpg
Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε σήμερα δίωξη κατά του Στέφανου Αθανασιάδη για μια πλάκα που έκανε στο… twitter. Ευτυχώς γι΄ αυτόν, για τις περιπτώσεις, που σπάει πλάκα με τους αντιπάλους του στον αγωνιστικό χώρο, δεν προβλέπεται δίωξη…
Για... ματωμένα δίχτυα, δεν έχει δίωξη
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΛ Ο ΚΛΑΟΥΣ

Ο Κλάους είναι σε μεγάλη φόρμα φέτος, είναι ίσως ο πιο αξιόπιστος παίκτης του ΠΑΟΚ σ΄ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς την δουλειά του, την κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Την ώρα που όσοι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, δίνουν ένα ρεσιτάλ γραφικότητας, ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ πυροβολεί κατά ριπάς στο πρώτο δίμηνο των επίσημων αγώνων.

Μέχρι τώρα, το κοντέρ του έχει γράψει 8 γκολ σε 9 επίσημα παιχνίδια και το εκπληκτικό είναι ότι ο Αθανασιάδης έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, εκτός των δύο, στα οποία ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν. Στη ρεβάνς με την Ραπίντ στη Βιέννη, όπου μια κεφαλιά του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή, και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σ΄ όλα τ΄ άλλα, τα δίχτυα τα μάτωσε.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, πέτυχε ένα γκολ στο Ισραήλ κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα (0-2), ενώ άλλα δύο πέτυχε στη ρεβάνς (4-1). Γκολ πέτυχε και στο παιχνίδι με την Ραπίντ στην Τούμπα (2-1), φτάνοντας τα 4 ευρωπαϊκά γκολ σε 4 αγώνες.

Στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε με το γκολ της νίκης επί του Πανθρακικού στην Τούμπα (1-0), στο Περιστέρι δεν σκόραρε, πέτυχε το γκολ της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο 88’ (2-1), άνοιξε το σκορ στην Ξάνθη, πάλι με εκτέλεση πέναλτι (0-3), ενώ πέτυχε ίσως το γκολ της χρονιάς, στον περίπατο επί του Άρη (4-1).

Ο Κλάους δεν σκοράρει απλώς, μοιράζει και ασίστ. Ήδη έχει 3 ασίστ μετά από 9 παιχνίδια. Έδωσε τις δύο στη ρεβάνς με την Μπνέι Γιεχούντα στην Τούμπα, ενώ από δική του ασίστ, πέτυχε ο Φωτάκης το 3-0 την Κυριακή επί του Άρη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου