ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πολύ πιθανή η αποχώρηση Κλάους !!!!!!!!!!!!!!!!

Φωτογραφία
O ΚΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Σύμφωνα με άρθρο από αθλητικό Site, ο ΠΑΟΚ είναι διαθετημένος να δώσει τον Κλάους και να μην σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του..

Διαβάστε το άρθρο του Transfernews.gr Οι άνθρωποι που το καλοκαίρι τον κοιτούσαν και “δίστασαν” να προχωρήσουν στην απόκτηση του, πλέον άλλαξαν γνώμη. Όσοι δεν τον πίστεψαν τότε, “τρίβουν τα μάτια τους” από την αρχή της σεζόν όπου ο Αθανασιάδης δείχνει την δεινότητα του στο σκοράρισμα με κάθε τρόπο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ ήθελε να πουλήσει τον “Κλάους”. Τότε στον ΠΑΟΚ έψαχναν με αγωνία χρήματα και ο Αθανασιάδης ήταν ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που πιθανή πώληση θα έδινε σημαντικό ποσό στον σύλλογο.

Τελικά όμως η πολυπόθητη πρόταση από ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν ήρθε με τον Αθανασιάδη να λέει όχι σε περιπέτειες προς Ρωσία πλευρά.

Πλέον όμως υπάρχει συγκεκριμένη ευρωπαϊκή ομάδα που τον παρακολουθεί στενά και είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ αν και εφόσων ο επιθετικός του Δικεφάλου συνεχίσει να έχει την φόρμα που έχει ως τώρα.

Οι ασπρόμαυροι μάλιστα φαίνονται διατεθημένοι να μην βάλουν εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη και να τον αφήσουν να κάνει το μεγάλο βήμα παίζοντας σε ένα σπουδαίο και μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και δεν φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου;

Όχι, διότι ήδη γίνονται κινήσεις, έτσι ώστε σε περίπτωση που τελικά φύγει ο Αθανασιάδης το καλοκαίρι να έρθει στην Τούμπα ένας άλλος σπουδαίος επιθετικός…

Έτσι λοιπόν, η αλήθεια είναι πως για τώρα, δέκα μήνες πριν να έρθει ο Αύγουστος η παραμονή του διεθνούς επιθετικού στη Τούμπα μοιάζει δύσκολη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου