ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Στούς "8" του Κυπέλλου ο Διγενής με εξάρα στην Γαλάτιστα!!!

Ο Βασ. Χρυσοχοϊδης άνοιξε το σκόρ.
O Aρης Μιχάλης πέτυχε το 3ο γκόλ
Ο Χρήστος Κωστικίδης σκόραρε 2 φορές
.......Και ο Τέο Χατζηαναγνώστου πέτυχε γκόλ
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (6-0)
 
Στους «8» του κυπέλλου Χαλκιδικής πέρασε ο Διγενής Λακκώματος, κερδίζοντας  εύκολα με 6-0 τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας. Είναι χαρακτηριστικό πως με τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν μόνο παίκτες που δεν είχαν παίξει στο ματς της πρεμιέρας με τον Κιλκισιακό, εξαίρεση μόνο ο Κωστικίδης, που επίσης έμεινε για ένα ημίχρονο. Στο 5΄ ο Γεωργίου τροφοδότησε τον Βασίλη Χρυσοχοϊδη, που άνοιξε το σκορ (1-0), στο 11΄ ωραία κάθετη μπαλιά του Μπίκα για τον Χρήστο Κωστικίδη, που δεν αστόχησε (2-0), ενώ στο 17΄ ο Aρης Μιχάλης πέρασε και τον τερματοφύλακα (3-0). Στο 22΄ και 26΄ οι Γεωργίου, Κωστικίδης αντίστοιχα από θέση τετ-α-τετ έστειλαν την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 34΄ ο Παπαντωνίου έδωσε στον Κωστικίδη κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα (4-0). Στο 40΄ ο Κωστικίδης πλάσαρε πάνω από τον εξερχόμενο Πουρνάρα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, στο 56΄ μετά από ενέργεια του Γιαλετζή, ο Τέο Χατζηαναγνώστου ανέβασε κι άλλο το σκορ (5-0), ενώ στο 72΄ ο Γεωργίου έκανε το 6-0. Ευκαιρίες στο β΄ μέρος έχασαν και οι Φακιρίδης (59΄), Χρυσοχοϊδης (62, 67΄), Γιαλετζής (65΄΄,81΄), Γεωργίου (68΄77΄).
 Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Δράγκος (Κουρίδης, Ρήγας).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Στέφανος Μπορμπόκης) Ταχματζίδης, Παπαντωνίου, ΜΠΙΚΑΣ, ΠΑΣΟΥΔΗΣ, ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ, Μιχάλης (20΄ Γιαλετζής), Τσερκέζης (46΄ Φακιρίδης), ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Κωστικίδης (46΄ Χατζηαναγνώστου), Γεωργίου.
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ:(Μιχάλης Μαστροκώστας) ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΟΥΑΝΗΣ, Πανέλας, ΣΙΜΩΝΗΣ, Τσιόκανος (65΄ Λιάκος), Γούσιος, Λιάρος, Χλιάπας (85΄ Πανδρεάς), Ματσούκης, Καφαντάρης, ΖΕΦΙ (76΄ Δαιμώνης).
Αντιδράσεις: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου