ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Νέο δυνατό ΄φιλικό "τεστ του Διγενή την Τετάρτη 3 Οκτ. με τα Λευκάδια Ημαθίας.





       Νέο δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας του θα δώσει την ΤΕΤΑΡΤΗ (03 Οκτ.) ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, που αντιμετωπίζει την πολύ καλή ομάδα του 3ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής Α. Σ ΛΕΥΚΑΔΙΑ  ΗΜΑΘΙΑΣ, στο Λάκκωμα στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".
Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:30, με τον τεχνικό της Χαλκιδικιώτικης ομάδας Στέφανο Μπορμπόκη, να έχει  την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες του   απέναντι σε έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο και να βγάλει χρήσιμα συμπαράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Διαιτητής της συνάντησης με τα Λευκάδια θα είναι ο Δράγκος που θα εχει βοηθούς τον Κουρίδη και τον Μαλανδρή απο την ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
  Εξάλλου σήμερα Δευτέρα 1 Οκτ. 17 ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολυ χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, αντιμετώπισαν σε φιλικό "τέστ" στο ΜΕΣΗΜΕΡΙ την τοπική ΝΙΚΗ οπου κέρδισε ο ΔΙΓΕΝΗΣ με σκορ (1-2) ενω οι υπόλοιποι 17 προπονήθηκαν στο ¨ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ¨ κάτω απο την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Σάκη Γεωργάκη.

    Τα γκόλ για τον ΔΙΓΕΝΗ πέτυχαν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ στο 61΄ και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ στο 77΄με ευστοχο χτυπημα γκόλ για τον ΔΙΓΕΝΗ τα γκολ πέτυχαν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ στο 61΄ και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ στο 77΄με ευστοχο χτυπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Οριζόντιο δοκάρι είχε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ στο 35΄μετα απο ωραία εκτέλεση φάουλ.Το τέρμα του Μεσημερίου επιτέυχθηκε στο 90΄ μετά απο αδράνεια της αμυνας.
    Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ στο ΜΕΣΗΜΕΡΙ ηταν οι:
Ταχματζίδης, Μπίκας, Παπαντωνίου, Σαραγιώτης, Πασούδης, Χατζηαναγνώστου, Μανώλη, Γεωργίου, Χρυσοχοϊδης, Κωστικίδης, Γκατζογιάννης στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σαρβανίδης Στάθης, Τσακίρης Νίκος, Γιαλετζης Αλέξανδρος, Ιατρίδης Ηλίας, Μίγγας Παναγιώτης, Ανατολίτης Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου