ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Δια "ποδός" Γ. Παπαποστόλου ο Διγενής 2-1 στους Αμπελόκηπους τον Ηρακλή!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επανέρχονται Φορτούζι-Παπαποστόλου
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 
       Έχοντας σε καλή μέρα τον Γιάννη Παπαποστόλου, ο Διγενής Λακκώματος πέτυχε φιλική νίκη χθες στους Αμπελόκηπους επί του τοπικού Ηρακλή με 2-1, με τον 30χρονο επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο γκολ για την ομάδα της Χαλκιδικής.
    
         Για την ομάδα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ δεν έπαιξαν οι: ΜΠΟΥΡΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ, ΒΙΤΛΗΣ.

        Συγκεκριμένα, ο Διγενής μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία ν΄ ανοίξει το σκορ, όμως, ο Χρυσοχοΐδης χρεώθηκε με οφ-σάιντ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Bασίλη Μανώλη στον Γιάννη Παπαποστόλου, ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 45΄, ο Ζγκούρι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Γκορτζή και ο Παπαϊωάννου από κοντά έκανε το 1-1. Δυναμικά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Διγενής, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο 89΄, μετά από ασίστ του Σαραγιώτη, ο Παπαποστόλου πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-2 για την ομάδα του. Επόμενος αντίπαλος για τον σύλλογο της Χαλκιδικής είναι την επόμενη Κυριακή τα Λευκάδια στην ΗΜΑΘΙΑ

        Διαιτητής της συνάντησης ηταν ο Λυμπούδης και βοηθούς ειχε τους Κατσικογιάννη και τον Αϊναλή της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Θούλης Γιαμουρίδης).: Ηλιάδης, Μυρισλί Γ., Γκιαούρης, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Τσομπάνογλου, Ζηρίδης, Χάψας, Αλεξόπουλος, Ζγκούρι, Παπαιωάννου.
Έπαιξαν και οι: Γιακτσής, Σαλιασβίλι, Βεϊδαμενίδης, Αθανασιάδης Σ., Μυσιρλί Ο., Τσόμπανος, Πολυκάρπωφ.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Στέφανος Μπορμπόκης).: Γκορτζής, Φοιτάς, Φακιρίδης, Σαραγιώτης, Γερομανώλης, Τσερκέζης, Μανώλη, Δημητακόπουλος, Χυσοχοϊδης, Κωστικίδης, Παπαποστόλου.
Έπαιξαν και οι: Σαρβανίδης, Πασούδης, Γκατζογιάννης, Χαυτζηαναγνώστου, Γιαλετζής, Παπαντωνίου, Μπίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου