ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικό "τέστ": Διγενής Λακκώματος - Αχιλλέας Τριανδρίας (2-2)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΑΣ
ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΜΑΣ
           Χωρίς νικητή έληξε το  φιλικό στο Λάκκωμα στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" ανάμεσα στον τοπικό Διγενή και στον Αχιλλέα Τριανδρίας, με τις δύο ομάδες ν΄ αρκούνται στο 2-2!
           Πάντως, οι παίκτες του Στέφανου Μπορμπόκη θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς στο α΄ ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 2-0, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής της ομάδας της Χαλκιδικής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες, με αποτέλεσμα εύλογα ο ρυθμός να πέσει. Να σημειωθεί ότι ο Διγενής αγωνίστηκε με μισή… ντουζίνα απόντες, καθώς το παρών δεν έδωσαν οι τραυματίες Μιχάλης, Φακιρίδης, Παπαντωνίου, Γκατζογιάννης, Σαρβανίδης, Βιτλής και Γκορτζής.
           Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Δημήτρης Φοιτάς ήταν αυτός που στο 5ο λεπτό έκανε το 1-0 για τον Διγενή, καθώς εκτέλεσε πλάγιο-άουτ δυνατά, προσπάθησε ν΄ αποκρούσει ο Κουφός, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα. Στο 20΄ ο Τάσος Δούμας «έγραψε» το 2-0, αφού, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Τριανδρίας, ο Στασινόπουλος σέντραρε και με κεφαλιά ο Δούμας διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου.
           Στην επανάληψη, ήταν η σειρά των παικτών του Στέλιου Τσαντίνη να σκοράρουν, στο 2ο ημίχρονο, δέκα αλλαγές έκανε ο Μπορμπόκης, έπεσε ο ρυθμός, και μετά από σέντρα του Ξανθόπουλου, ο Χαρίσης με κεφαλιά στο 60΄μείωσε σε 2-1, ενώ στο 82΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ξανθόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταχματζίδη.
           Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσακαλίδης και βοηθοί του οι Πασαλής Αγγίδης, ενώ η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Διγενή είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 3 Οκτ.στις 16:30 στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» με τα Λευκάδια Ημαθίας ομάδα του 3ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής 

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Στέφ. Μπορμπόκης): Μπούρκας, Κατσόγλου, Γερομανώλης, Γεωργιάδης, Φοιτάς, Στασινόπουλος, Τσερκέτζης, Δημητρακόπουλος, Δούμας, Κωστικίδης, Παπαποστόλου.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι: Ταχματζίδης, Χατζηαναγνώστου, Πασούδης, Χρυσοχοΐδης, Μπίκας, Μανώλη, Σαραγιώτης, Γεωργίου, Γιαλεντζής, Τσακίρης.                                                                          ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ: (Στέλ.Τσαντίνης): Κουφός, Ιωσυφίδης, Καχειλάκης, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Κουτίνης, Μακρής, Δημογκίκας, Ξανθόπουλος, Βολίκας, Χαρίσης.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι: Ιωαννίδης, Μυλωνάς, Βασβάνης, Μέντζιος, Τσακαλίδης, Βοσνιάδης, Ρουμελιώτης, Βογιατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου