ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησε το ¨ταξίδι¨του το ¨τρένο" του Διγενή Λακκώματος!!!!

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Αυγ. και επίσημα η προετοιμασία του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Μπορμπόκη και του συνεργάτη του Σάκη Γεωργάκη, ενώ το παρών στην «πρώτη» του Διγενή έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Ρούζιος και ολα τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης , καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας. Μετά το τέλος της "πρώτης" η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα  ¨Αγραμπελη" μέσα σε ενα ΑΡΙΣΤΟ κλίμα!!!
Πρίν την έναρξη της προετοιμασίας μίλησε ο πρόεδρος του Διγενή ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΖΙΟΣ στους παίκτες και αφου τους καλοσώρισε ανέφερε οτι πέρσυ η ομάδα βγήκε δευτεραθλήτρια και κυπελλούχος και για φέτος ο μοναδικός στόχος ειναι το ντάμπλ: πρωτάθλημα και κύπελλο!!!
                    Ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Μπορμπόκης μιλώντας στο BLOG του ΔΙΓΕΝΗ ανέφερε: "Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε οσο το δυνατό πιο έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Το σημαντικότερο είναι να εχουμε υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για τις πολύ σοβαρές προσπάθειες που πραγματοποιεί σε αυτούς τους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς και ελπίζουμε όλοι μας πως θα καταφέρουμε να την δικαιώσουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες  των ανθρώπων της, που βρίσκονται συνεχώς κοντά μας και έχουν δημιουργήσει ένα ιδανικό κλίμα στον συλλογό μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου