ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σήμερα έληξε η προθεσμία για υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην Δ΄ Εθνική!!!

Ε.Π.Ο
                                       Εξέπνευσε η προθεσμία, ξεκαθαρίζει το τοπίο!!!!!!!!!

Η σημερινή μέρα 24 Αυγ. θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κατά κάποιο τρόπο ξεχωριστή για τη Δ' Εθνική και τα σωματεία που λαμβάνουν μέρος σε αυτό. Είναι η μέρα που εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ίσως μάλιστα αποδειχθεί σε μερικούς μήνες πως επρόκειτο τελικά για την τελευταία ημέρα που θα μπορούσε ένα σωματείο να εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε αυτή την υπό κατάργηση κατηγορία. Για το μέλλον της θα αποφασίσουν οι Ενώσεις της χώρας σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, που θα προκύψει από τις εκλογές του Οκτώβρη. Μέχρι τότε, όμως, το φετινό πρωτάθλημα θα έχει ξεκινήσει και για τα χαρακτηριστικά του ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε, παρά το γεγονός ότι κοντεύει Σεπτέμβριος...

ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ
Μέχρι χθες (Πέμπτη) οι συμμετοχές ήταν -τηρουμένων των αναλογιών- λίγες, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες για καταρτισμό δέκα ομίλων παραμένουν πολλές. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι περισσότερες αιτήσεις έρχονται την τελευταία ημέρα ή και τις πρώτες ημέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας, εφόσον πρόκειται για σωματεία που αποστέλλουν τα σχετικά έγγραφα από την Επαρχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις πέντε σωματεία έχουν ενημερώσει επίσημα πως δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα: Κτηνοτροφικός Αστέρας (Γρεβενών), Θύελλα Αμπελοκήπων (Ζακύνθου), Αετος Βαρβαρας (Χαλκιδικής), ΑΕ Βαθύλου-Πανσαμιακός (Σάμου), Ελλάς Ανω Καλλινίκης (Φλώρινας). Ασφαλώς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές, οι οποίες θα φανούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Σε αυτό το σημείο είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε πως σε περίπτωση που υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις ομάδων, δεν αποκλείεται να καταρτιστούν εννέα ή οκτώ όμιλοι, τόσοι ακριβώς όσοι κριθεί απαραίτητο ώστε να είναι λειτουργικό το πρωτάθλημα. Μόλις ολοκληρωθούν οι αφίξεις των δηλώσεων συμμετοχής στα γραφεία της Ομοσπονδίας, η τριμελής Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής θα συνεδριάσει, προκειμένου να προχωρήσει στο τελικό πλάνο που θα κατατεθεί για έγκριση στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, το οποίο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα αρχές Σεπτέμβρη. Παράλληλα, σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ορίζονται οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες διεξαγωγής των κληρώσεων του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου