ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΒΟΜΒΑ: Ενας "Γερμανός" στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!!

Η κεντρική φωτογραφία είναι από την Β' ομάδα της Γκλάντμπαχ και ο Κωστικίδης διακρίνεται στην πίσω σειρά 6ος από αριστερά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ

Ένας ''Γερμανός'' στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ο 19χρονος ( (γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1993) Χρήστος Κωστικίδης , είναι απο σήμερα παίκτης του Διγενή Λακκώματος!!!!!!  Ο Χρήστος Κωστικίδης, ένα ταλέντο απο  τη Γερμανία, που είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ο γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1993 μεσοεπιθετικός, που ανήκε στην Γκλάντμπαχ και πρόπερσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη  Βουπερτάλερ, είχε εντυπωσιάσει  τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αποτέλεσε στόχο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ . Πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο της ηλικίας του, ηρθε στον ΠΑΟΚ εντάχθηκε στην ομάδα και εκανε προπονήσεις στην πρώτη ομάδα και συμμετείχε μάλιστα και σε φιλικά ολη την χρονιά με τον ΛΑΖΑΡΟ ΜΠΟΛΟΝΙ!!!! Τελικά  ο ΠΑΟΚ  δεν κατάφερε να τον αποκτήσει απο την ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ αφού η Γερμανική ομάδα ζητούσε υπέρογκο ποσό!!!Πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο της ηλικίας του, και όσοι τον είδαν αναφέρουν ότι έχει το στύλ του ΦΕΤΦΑΤΖΊΔΗ, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια  και αγωνίζεται , κυρίως στα άκρα, αλλα και πίσω απο τον φόρ.
       Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση του ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΖΙΟΥ και την Γερμανική ομάδα και την νέα χρονιά θα φορέσει την φανέλα του Δευτεραθλητή και Κυπελλούχου ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, βάζοντας ενα ακόμη δυνατό "οπλο" στην φερέτρα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου