ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

"Κάτοικος" Λακκώματος ο Ηρακλής Γεωργιάδης: Συμφώνησε και παραμένει για 3ο χρόνο στον ΔΙΓΕΝΗ!!!!

                                                             
                                                                                     
             Για 3ο χρόνο θα εξακολουθεί να φορά την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  
ο 31χρονος μεσοαμυντικός ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ μετα την επέκταση της συνεργασίας του με την δευτεραθλήτρια ομάδα της Δ΄Εθνικής.  Ο αρχηγός του Διγενή έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον "κυανόλευκο" συλλογο και ήταν πρώτος σε συμμετοχές (25) στο πρωτάθλημα με 1898 λεπτά
παρουσίας πετυχαινοντας και 3 γκολ, βγάζοντας μάλιστα και 15 "ασίστ" που γίνανε γκόλ. Επίσης ειχε φέτος 4 συμμετοχές στο κύπελλο με 1 γκολ στον τελικό κατακτώντας το τρόπαιο. Μέσα σε 2 χρονιές στον ΔΙΓΕΝΗ κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και αναδείχθηκε ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗΣ στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ.
           "Οι εμφανίσεις του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ήταν φανταστικές κάτι που το είδαν όλοι. Η αφοσιωσή του, η επιθυμία του να κάνει ακόμη μεγαλύτερο τον ΔΙΓΕΝΗ καθώς και ο χαρακτήρας νικητή  που διαθέτει , τον καθιστούν ακρογωνιαίο λίθο  για την ομάδα και έμβλημα για ολλους τούς φίλους του ιστορικού συλλόγου" δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Διγενή ΜΕΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μετά την συμφωνία με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.
             "Είμαι εδώ 2 χρόνια και το απολαμβάνω. Πιστευω στο "πρότζεκτ" του συλλόγου και γι΄αυτο αποφάσισα να μείνω στην πιο υγιή ομάδα που εχω περάσει" δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένος και ικανοποιημένος ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.



                
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
                                                         
                                                                        
                                                                                   




      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου