ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!!!!!!!

Μια γκολάρα για τον Αβραάμ! (photo)

Οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν το γκολ στον Αβραάμ Παπαδόπουλο πανηγυρίζοντας με τη φανέλα του!!!
Το γκολ απέναντι στη Ρωσία ήταν τόσο σπουδαίο, όσο και ο πανηγυρισμός που ακολούθησε!
Οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές, μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Γιώργο Καραγκούνη, πήραν τη φανέλα του μεγάλου άτυχου της Εθνικής μας, του Αβραάμ Παπαδόπουλου, και πανηγύρισαν με αυτή στον αγωνιστικό χώρο.
Αμέσως μόλις ο έμπειρος χαφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, οι παίκτες μας είχαν φυλάξει τη φανέλα του Αβραάμ, την πέρασαν στο γήπεδο, και κρατώντας την, πανηγύρισαν το σπουδαίο γκολ, που μας στέλνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης!
Δείτε τo!:

Δεν ξέχασαν τον Αβραάμ, του αφιέρωσαν το γκολ

Μπορεί το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Ρωσία να πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους της Εθνικής, ωστόσο κανείς τους δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο, Αβραάμ Παπαδόπουλο!
Το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αποδείξει πως πάνω από όλα είναι μια οικογένεια, ενώ και οι ίδιοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος είχαν δηλώσει πως στη συνέχεια του τουρνουά θα παίξουν και για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα με την Πολωνία και αποχώρησε από την αποστολή.
Λίγα δευτερόλεπτα έτσι μετά το γκολ, ο αρχηγός της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο, όπου μαζί με τους συμπαίκτες του, πήραν μια φανέλα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, υψώνοντάς την στον αέρα! Αυτή είναι η Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου