ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Με 8 μικρούς κέρδισε μέσα στο Κορδελιό!!!!!

         Πέραν της νίκης στο Κορδελιο, που ομολογουμένως ήταν η νίκη της χρονιάς για τον Διγενή Λακκώματος, υπάρχει και το… background του τριπόντου, που αφήνει πολλά περισσότερα «κέρδη» για την καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής και  οχι μόνο!!!!. Στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, από τους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν οι οκτώ από αυτούς ήταν κάτω των 21 ετών. Ο Στέφανος Μπορμπόκης, αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς , ωστόσο η χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών που στελεχώνουν το ρόστερ του Διγενή δεν ήταν
«αναγκαστική», αλλά είναι συνειδητή επιλογή για τον Έλληνα τεχνικό. Είναι σημαντικό να αγωνίζονται νεαροί παίκτες σε αυτές τις κατηγορίες και το Λάκκωμα έχει παράδοση να «παράγει» παίκτες. Όπως ήταν φυσιολογικό, η συμμετοχή οκτώ νεαρών, αποτελεί ρεκόρ για τον 2ο Όμιλο και είναι πολύ πιθανό να είναι ρεκόρ και για τους 10 ομίλους του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.
           Στα της χθεσινής προπόνησης, που ήταν και η τελευταία πριν το Πάσχα, ο Στέφανος Μπορμπόκης κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο το… καλό ήρθε μετά το τέλος της. Με παρόντες όλους τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμη την διοίκηση ακολούθησε γεύμα, με το κλίμα εντός των τειχών της ομάδας να είναι καλύτερο από ποτέ, ειδικά με την εκτός έδρας νίκη στο Κορδελιό που έδωσε έναυσμα για σερί νικών.
            Πέραν της προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι, που θα αρχίσει την Τρίτη του Πάσχα, πάντα υπάρχει στο μυαλό όλων στην ομάδα ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αρναίας. Το γεγονός ότι είναι η παρθενική συμμετοχή του Διγενή στον τελικό αυτής της διοργάνωσης, προσδίδει περισσότερο άγχος τόσο στην ομάδα του Λακκώματος, όσο… και στον αντίπαλο που πλέον γνωρίζονται καλά αφού έχουν αναμετρηθεί  για το πρωτάθλημα. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 2 του Μάη, με την κατάκτηση του τίτλου αυτού να είναι στις προτεραιότητες του Διγενή την φετινή αγωνιστική περίοδο.

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ!!!!! ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα γινει ο τελικος ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή