ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΠΑΛΙ "BEST GOAL" O KΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!!!!!!

Στην αναγκαιότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για νίκη επί του Παναιτωλικού στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε για το «best Goal» της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη στο Αγρίνιο. Δεν έχουμε αρνητικό άγχος, αλλά μόνο θετικό.
Πίεση δεν υπάρχει, αλλά δημιουργικό άγχος, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το κάναμε ούτε με τον Αστέρα, ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με τον ΟΦΗ και χάσαμε βαθμούς».
Όσον αφορά στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα, ο Χαλκιδικιώτης διεθνής φόρ Στέφανος Αθανασιάδης τόνισε: «Δεν χάρηκα το γκολ που πέτυχα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μια και δε συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μας. Έτσι δεν είναι ωραίο. Πρέπει όλοι να βοηθούμε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και μετά να χαιρόμαστε για κάποια προσωπική μας επιτυχία».
Τέλος, για τον προσωπικό του στόχο, είπε: «Είχα πει από το καλοκαίρι πως στόχος μου ήταν να φτάσω σε ένα διψήφιο αριθμό γκολ, το έχω καταφέρει, αλλά θέλω να πετύχω ακόμη περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου