ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (1-2) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ




Λάκκωμα και Αρναία στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Διγενής Λακκώματος, που χθες επικράτησε με 2-1 στην Βαρβάρα του τοπικού Αετού και πήρε το πολυπόθητο «εισιτήριο». Στον άλλον ημιτελικό, ανάμεσα στον Ερμή Ν. Ποτίδαιας και τον Απόλλωνα Αρναίας, οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους, πήραν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση, με αποτέλεσμα ο φετινός τελικό της ΕΠΣ Χαλκιδικής, να έχει «άρωμα» Δ’ Εθνικής.    Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Διγενής Λακκώματος έφθασε στον τελικό κυπέλλου Χαλκιδικής, αφού  δείχνοντας χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος, πήρε δύσκολα, αλλά δίκαια τη νίκη μέσα στη Βαρβάρα.   Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν νωθρά, ο Αετός είχε περισσότερο πάθος και προηγήθηκε στο σκορ, όμως στην επανάληψη κυριάρχησε ο Διγενής, φθάνοντας στην ανατροπή του σκορ και την πρόκριση . Θα πρέπει, ακόμα, να σημειωθεί ότι ο Αετός αγωνίστηκε χωρίς τον Μωραϊτη και ο Διγενής χωρίς τους Γεωργιάδη, Δούμα και Παντελίδη. Μόλις στο 2΄ ο Βεκόπουλος εκτέλεσε φάουλ που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 27΄ ήρθε το γκολ: μετά από λάθος της άμυνας, ο Ραμιώτης έβγαλε τετ-α-τετ τον Κωτάκη, που πλάσαρε ψύχραιμα πάνω από τον Μπούρκα. Στο 46΄ κόρνερ του Στασινόπουλου κεφαλία του Γερομανώλη ξυστά αουτ. Στο 48΄ ο Παπαποστόλου μόνος του στην περιοχή πλάσαρε λίγο άουτ, στο 55΄ φάουλ του Παπαποστόλου απέκρουσε με υπερένταση ο Καλαϊτζής. Πέντε λεπτά αργότερα, σέντρα του Βιτλή, ο Γατζογιάννης έπιασε κεφαλιά και απέκρουσε σε κόρνερ ο Καλαϊτζής. Στο 62΄ ο Ναλμπάντης από πλάγια θέση σούταρε δυνατά άουτ, ενώ στο 73΄ ο νεοεισελθών Δραγανίδης εκτέλεσε κόρνερ και με γυριστή κεφαλιά ο Παπαποστόλου ισοφάρισε. Στο 76΄ Παπαποστόλου και Δραγανίδης έχασαν διπλή ευκαιρία, στο 79΄ κόρνερ του Βιτλή κι ο Παπαποστόλου είχε νέα κεφαλιά στα χέρια του Καλαϊτζή. Στό 81΄ σουτ του Δραγανίδη σε κόρνερ με υπερένταση ο Καλαϊτζής. Στο 83΄ ο Στασινόπουλος τροφοδότησε ωραία τον Βιτλή, που με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-2. Στο 89΄τετ α τετ το σουτ του Παπαποστόλου ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τη Βαρβάρα κορυφαίος ήταν ο τερματοφύλακας Καλαϊτζής και μαζί του διακρίθηκαν οι Ναλμπάντης, Κωτάκης, Γκούτζιος. Από το Λάκκωμα διακρίθηκαν οι Παπαποστόλου, Βιτλής, Γκατζογιάννης, Δραγανίδης και Γερομανώλης χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν.                                                                                                                               Αριστη η διαιτησία του Δραγάτη (Κελάζογλου, Δημητριάδης).
ΒΑΡΒΑΡΑ:(Κώστας Κωτάκης) Καλαϊτζής, Γκούτζιος, Δ. Νταντής, Κουμαντσιώτης, Ναλμπάντης, Ντάσιος, Παπαϊωάννου (85΄ Αντ. Νταντής), Ραμιώτης, Κωτάκης (86΄ Στεργιαρούδης), Βεκόπουλος (63΄ Σαϊτιώτης), Κεφαλάς.
ΛΑΚΚΩΜΑ:(Στέφανος Μπορμπόκης). Μπούρκας, Τσιώνας, Γιαλετζής (46΄ Φακιρίδης), Κατσόγλου, Μπουλούμπασης, Γερομανώλης, Στασινόπουλος, Τσερκέζης (71΄ Δραγανίδης), Χρυσοχοϊδης (46΄ Γκατζογιάννης), Παπαποστόλου, Βιτλής.
*Με ανακοίνωσή του ο Διγενής Λακκώματος ευχαριστεί τον Αετό Βαρβάρας για τη άριστη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου