ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

(1-1) ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ: ΣΤΟ 97΄ΛΕΠΤΟ ΙΣΟΦΑΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΕ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!!!!!!


Δόξα Χέρσου - Διγενής Λακκώματος 1-1

Σ’ ένα πολύ δυνατό ματς που διεξήχθει σήμερα το απόγευμα στο Χέρσο μπροστά σε 400 φιλάθλους, ανάμεσα στην γηπεδούχο Δόξα και τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Διγενή Λακκώματος, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τους φιλοξενούμενους να πιάνουν σπουδαία απόδοση κυρίως στο δέυτερο ημίχρονο οπου εχασαν σπουδαίες ευκαιρίες κλείνοντας τους αντιπάλους στην εστία τους και να έχουν ομως έντονα παράπονα για την διαιτησία του κ. Πασλαμούσκα.

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση έληξε με σκορ (1-1), με τον Διγενή να είναι αυτός που είχε το προβάδισμα μέχρι το 97’παιζοντας μάλιστα χωρίς τον πρώτο σκορερ του τον Γιάννη Παπαποστόλου, όταν και ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε ένα ανύπαρκτο φάουλ υπέρ της Δόξας σε καλό σημείο και στην συνέχεια ανύπαρκτο κορνερ στίς ανύπαρκτες καθυστερήσεις που μόνο ο ανύπαρκτος Πασλαμούσκας είδε, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και έφτασαν στην ισοφάριση. Η ομάδα του Λακκώματος διαμαρτύρεται έντονα για τα δέκα λεπτά καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής, για το φάουλ από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ θεωρώντας ότι είναι ανύπαρκτο αλλά και για το κόρνερ που ακολούθησε μετά το φάουλ, μετά το οποίο ήρθε η ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την εξέλιξη αυτή, ο Διγενής Λακκώματος υποχώρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς ο έταιρος διεκδικητής του φετινού τίτλου Οδυσσέας Κορδελιού, πέρασε νικηφόρα από το Νέο Αγιονέρι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 8’ ο Κουτσάγιας έκανε μια σέντρα σουτ, αλλά ο Μπουλούμπασης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά, την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι της ομάδας του. Στο 19’ ο ίδιος παίκτης αυτή την φορά στην σωστή εστία και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δραγανίδη, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζάικου. Στο 73’ ο Δούμας έφυγε σαν σίφουνας πολύ ωραία, γύρισε την μπάλα στον Βιτλή, ο οποίος με έξοχο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 97’ σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ που καταλόγισε έξω από την περιοχή του Διγενή ο διαιτητής, εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι, η μπάλα βγήκε κόρνερ και σε δεύτερο κόρνερ που ηταν ομως αουτ , ο Παπαδόπουλος  με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες των παικτών και των φιλάθλων της ομάδας του Λακκώματος κατά του διαιτητή .

Διαιτητής: Ο Πασλαμούσκας (Τοπουσδώνης, Καρυπίδης) της Πέλλας κράτησε αδικαιολόγητα καθυστερήσεις και με τα ανάποδα σφυριγματά του στα τελευταία λεπτα  στέρησε 2 πολύτιμους βαθμούς στον Διγενή και δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι είναι πυρ και μανία μαζί του!!!!!
.
ΧΕΡΣΟ: (Γ. Γεωργιάδης) Ζάικος, Λ. Κωνσταντινίδης (63’ Λογγινίδης), Κετικίδης, Παπάκης, Ούλιος, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας, Παναγιωτίδης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Αϊβαζίδης (88’ Παπαδόπουλος).

ΛΑΚΚΩΜΑ: (Στ. Μπορμπόκης) Μπούρκας, Τσιώνας, Γεωργιάδης (20’ λ.Τρ. Γιαλετζής), Κατσόγλου, Μπουλούμπασης, Τσερκέζης, Στασινόπουλος, Γερομανώλης, Χρυσοχοΐδης, Δούμας (90’ Γκατζογιάννης), Δραγανίδης (61’ Βιτλής).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΧΕΡΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.

32 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ.ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙΜΕΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ .δΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΧΕΡΣΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ 2 ΓΚΟΛ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΑΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ.
      ΚΑΙ ΣΤΟ 1ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΕΡΣΟ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ.

      Διαγραφή
    2. MALON SE ALO GIPEDO EISOUNA ADERFE

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕς ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ, ΔΥΟ ΑΨΥΧΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΓΚΟΛ ΣΑΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

      Διαγραφή
  2. OSO GIA TON KYRIO KOUTSAGIA THA TA JANAPOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7 κλασικές ευκαιρίες εχασε το ΛΑΚΚΩΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ!! ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΟΥΛ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI STO DEYTERO HMIXRONO TO XERSO EPEZE APO TO KENTRO KAI PISO HTANE ANIPARXTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. FILE EMEIS SAS EXOYME APODEIJEI OTI EIMASTE POLITISMENOI.oI MAGKIES SAS ALLOY. EISTE TYXEROI POY O KOYTSAGIAS EPAIZE ME IOSI ALLIOS UA SAS JEPATVNE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ESEIS MILATE GIA PRVTAULHMA KAI OTI TO XERSO STO 2o GYRO THA MAXONTAN GIA SOTIRIA. mE 6 MORA PEZAME KAI GIA PLAKA EIMASTE TRITOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GIATI DE MAS EIPATE NA FEROUME KAI GALATA GIA TA MORA KAKOS EPREPE NA MAS TO PEITE

      Διαγραφή
    2. FERAME KAI GALATA NOYNOY MAZI MAS GIA TA MWRA ALLA EKOPSAN STH DIADROMH, GIAOURTWSAN KAI 8EWRHSAME NA MHN TA DWSOUME GALA.

      Διαγραφή
  7. FILE AN LEME EPEZE KAI O PAPAPOSTOLOU THA JEPATONE ESAS AN KAI AN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O PAPAPOSTOLOY DEN KANEI GIA THN OMADOYLA SAS THN FOBISMENH. PAIJATE POLLES FORES SE TETOIA GHPEDARA KAI ME TOSO KOSMO.mE TO XERSO DEN THA POYLATE MAGKIES THA TA EXETE KALA KAI THA PARADEXESTE THN ANOTEROTHTA TOY ANTIPALOY SAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OPO PEZOUME TOSO KOSMO MAZEBOUME ANTE KOPSATE KAI KANA EISITIRIO GIATI APO THN ALLI KYRIAKI THA GIRISETE PALI STA 20 EISITIRIA ANTE GIA

      Διαγραφή
  9. TA GALATA NA TA STEILETE STON MVRO TOY PANAGIOTOPOULOU POY DEN SAS ERIJE TRIA GOAL GIATI JENYXTHSE ME TONEOGGENNHTOMVROTOY!!! AJIZEI TA NOYNOY SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MHN BERDEVEIS MORA KAI ATOMA RE BLAKA

      Διαγραφή
    2. EITANE KAI AYTOS MESA STO GIPEDO

      Διαγραφή
    3. O ENAS JENIKTISE O ALOS EIXE IOSI O TRMATOFILAKS ETROGE BRIZOLES ANTE MI MILAS PES EYXARISTO KAI KALINIXTA

      Διαγραφή
    4. καταρευσατε και το παιζετε υπερομαδα δεν σας αρεσει να σας παιζουν 50-50. Δεν ειχατε κουραγιο μετα το 75' γιατι παιζετε μονο σε κλουβιά! Αν ειχε αλλα 5 λεπτα θα τρωγατε αλλα τρια.

      Διαγραφή
  10. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΕΡΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ARNAIA KAI H KALLIKRATEIA EINAI ANVTERES OMADES APO ESAS DEN EINAI GYNAIKOYLES NA KLAPSOURIZONTAI. EGINAN FANTASTIKA PAIXNIDIA PERSI METAJY MAS XASAME, KERDISAME KAI FYGAMEAGKALIASMENOI APO TO GHPEDO. AYTES EINAI OMADES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A! TOY XRONOY MHN JEXASETE NA FERETE TA GALATA GIA TA MVRA MAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΦΕΤΟς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ. ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΡΑΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΥΟ ΗΜΙΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΜΑΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΔΕς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eseis pate gia na sothite opos eipes apo thn arxi emeis pame hia protathlima blaka opote h diafores eine megales otan tha stamatisi o alos na se dini xrima tha se do blaka

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή