ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!!!!!!


Μεγάλη τιμή σήμερα 16 Ιαν. 2012 για την  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!! Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ αναδείχθηκε ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ ποδοσφαιριστής!!!!!!!
Παρέλαβε το ΒΡΑΒΕΙΟ απο τον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ......
Σίγουρος πως  η αγωνία του κόσμου για τον τίτλο θα πάει μέχρι τέλους, εμφανίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο ΜVP της περσινής λίγκας και καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής!!!!! Καλύτερος ξένος αναδείχθηκε ο Βιερίνια!
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ αμυντικός του Ολυμπιακού παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τα χέρια του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή ανέφερε αρχικά: «Είναι σημαντική στιγμή για εμένα, θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχηθώ να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί ο αθλητισμός είναι από τα λίγα πράγματα που έχει μείνει για τον κόσμο και θα πρέπει να το ευχαριστιέται».
Για το πρωτάθλημα που είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών: «Πιστεύω από όσα έχουμε δει θα γίνει ένα πρωτάθλημα που θα κρατήσει σε αγωνία τον κόσμο μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να γεμίζουν τα γήπεδα, να το ευχαριστιέται ο κόσμο κι όποιος αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα»

2 σχόλια: