ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...


Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου μαζί με τον Διγενή Λακκώματος ισοβαθμεί πλέον ο Αχιλλέας Τριανδρίας, που πήρε την νίκη κόντρα στον έτερο πρωτοπόρο με 2-1 στην έδρα του.

Η ομάδα της Τριανδρίας προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους με σουτ του Λέκκου μετά από σέντρα του Ξανθόπουλου και στο 65’ διπλασίασε τα τέρματά της, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ξανθόπουλου η μπάλα βρήκε στην ρίζα του δοκαριού και στην επαναφορά τον Λέκκο για ακόμη μία φορά να την στέλνει στα δίχτυα του Τσιλβίτη.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 78’ με κεφαλιά του Παπαποστόλου μετά από σέντρα του Δούμα

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε για την ομάδα της Τριανδρίας ο Χαρίσης, αντικρύζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης Κιοτζένη (Καραβασίλης - Λαζρής) της Ε.Π.Σ  Καβάλας.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: (Στ. Τσαντίνης) Μπογδάνος, Ιωσηφίδης, Χαρίσης, Πανίδης, Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης, Βακουφάρης (75΄Μακρής) Δημογκίκας, Παπαποστόλου, Ξανθόπουλος, Λέκκος (84’ Τούσιας).

ΛΑΚΚΩΜΑ: (Θ. Σουγιουλτζής)
Τσιλβίτης, Μπουλούμπασης, Γεωργιάδης, Γερομανώλης (84’ Κατσόγλου), Τσιώνας, Δραγανίδης, Χαλιμπάκης (54’ Στασινόπουλος), Τσερκέζης, Γκατζογιάννης (64’ Παντελίδης), Δούμας, Παπαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου