ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΄΄ΦΥΤΩΡΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΄΄Συνέχεια στην παράδοση......΄΄

           Εχοντας αναθρέψει ποδοσφαιρικά σπουδαίους εν΄ενεργεία ποδοσφαιριστές,οπως οι διεθνείς ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ επιθυμεί να συνεχίσει την προώθηση δικών του ποδοσφαιριστών, οπως δηλώνει και ο προπονητής του παιδικού τμήματος ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.
          <<Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Υπάρχει διάθεση στην ομάδα για σωστή και σοβαρή δουλειά στα μικρά τμήματα, ενώ πρόθεση της διοίκησης ειναι να συνεχιστεί η καλή παράδοση που ξεκίνησε με τους ΑΒΡΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΔΗ που διαπρέπουν και πέρα του ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.>>, δήλωσε  ο νεαρός προπονητής.
         << Ταλέντο σ΄αυτές τις ηλικίες υπάρχει και καθε χρονο βγαίνουν νέα παιδια. Αυτο ομως που χρειάζεται ειναι και συμμετοχή των παιδιών σε αυτο τον τρόπο ζωής που απαιτεί το αθλημα>> τόνισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ που δεν παρέλειψε να μιλήσει για την οργάνωση των Ακαδημιών:
        << Ο ΔΙΓΕΝΗΣ διαθέτει τρια τμήματα, junior (προπονητής ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ), Παιδικό (προπονητής ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ) και νέων (προπονητής ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ). Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να δουλευουμε με τα παιδιά σε δυο γήπεδα, ενα βοηθητικό και αυτο της α΄ομάδας, ενω πέρα απο το αγωνιστικό δινουμε βάση και στην ηθική διάπλαση των παιδιών με εμφαση στο σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθε>>.

2 σχόλια:

  1. ΜETA TH ΔΙΛΟΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΟΡΓΙΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ .Ο ΠΡΟΠΟΝΙΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Γ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ .ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Γ.{ΔΗΜΗΤΗΣ Β.,ΓΙΩΡΟΣ ΚΟΥΡΑ ΠΑΙΧΤΟΡΑ ,
    ΝΙΚΟΣ ΦΙΤΑΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΝΤΟΜΕΝΙΚΟ Μ.,ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Μ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΤΑΣΟΣ ΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ.Α,ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ Γ..ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Γ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο Κος ΜΠΟΥΛ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή