ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Με το "δεξί" μπήκε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος!! Με γκόλ του Γιαννακόπουλου και Γεωργαντά "απέδρασε" 0-2 απο την Ιερισσό με εκπληκτική εμφάνιση!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Paris Chrisogonidis, Κρις Πασχαλίδης, Babis Adamidis και Dimitris Giannakopoulos, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Dimitris Giannakopoulos, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, παιδί, παπούτσια, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (0-2) φώτο: Φένια Χρηστίδου

Μετά από εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη (μία ισοπαλία και 8 συνεχόμενες ήττες), ο Διγενής Λακκώματος αντέδρασε και πήρε πολύτιμη βαθμολογικά νίκη μέσα στην Ιερισσό.
Ήταν το τρίτο φετινό ματς για την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Αποφασισμένοι για την επιτυχία εμφανίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, που κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια και επικράτησαν δίκαια, κρατώντας με τη νίκη τους «ζωντανές» τις ελπίδες για παραμονή. Από την κερκίδα λόγω τιμωρίας παρακολούθησε τον αγώνα ο προπονητής της Ακάνθου, Βασίλης Μπούλης, που πάντως κάνει καλή δουλειά, παρουσιάζοντας ένα σύνολο αποτελούμενο από ταλαντούχους νεαρούς παίκτες κι ορισμένους έμπειρους, προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα του ιστορικού συλλόγου. Στο 9΄ ο Χασάπης ανέτρεψε τον Χρυσογονίδη, το πέναλτι εκτέλεσε ο Πασχαλίδης, απέκρουσε ο Σίμος και στην επαναφορά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με εξοχο πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 18΄ φάουλ του Νικολαϊδη απέκρουσε ο Σιδέρης και η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών. Στο 30΄ κόρνερ του Γεωργαντά, ο τερματοφύλακας Σίμος στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα πιο βαθειά στα δίχτυα (0-2). Καλή η διαιτησία του Δημητριάδη (Τσινίκος, Σιώνη). 


Απο τον ΔΙΓΕΝΗ δεν υπάρχει παίκτης που να υστέρησε ενω απο την ΑΚΑΝΘΟ Νικολαιδης, Σταύρου, Σίμος, Καραστέργιος


ΙΕΡΙΣΣΟΣ: (Βασίλης Μπούλης) Σίμος, Γεράκης, Παλόκα, Κοσμίδης, Χασάπης, Νικολαϊδης, Ιατρού (70΄ Πρίφτης), Τάφα (46΄ Πολύζος), Σταύρου, Καραστέργιος, Πασχαλάς.

ΛΑΚΚΩΜΑ: (Γιώργος Παπαδόπουλος) Σιδέρης, Καράι (67΄ Τσίκο), Παπακωνσταντίνου, Τσακλίδης, Γεωργαντάς, Αδαμίδης, Χρυσογονίδης, Τζόβας, Σέρα, Πασχαλίδης, Γιαννακόπουλος.

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΝΘΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου